Folly #1: Paddestoelen

Eén van m'n gezondste hobby's is het verzamelen van paddestoelen. Nee, niet om te eten, ik weet niet of het dan zo gezond zou zijn, maar om te zoeken en daarna te fotograferen. Maar ja, wat heb je nou aan mooie vondsten als je er niet over op kunt scheppen? Kortom: tijd voor een openbaar foto-album!

Echter, alleen het tonen van foto's zou niet voldoende zijn, bij paddestoelen hoort ook informatie over het groeien, informatie over de noeste lieden die ze destijds een naam gaven, informatie over... Nou ja, eigenlijk over alle zaken die van belang zijn voor de ware paddestoelen-hobbyist.

Neem gerust eens een kijkje in mijn paddestoelen-foto-album. In de komende tijd wordt dit album steeds verder gevuld met nieuwe paddestoelen-foto's. Ook foto's die ik de laatste twintig jaar genomen heb en die nog de moeite waard zijn, worden aan het fotoboek toegevoegd.

De foto's heb ik weliswaar zelf gemaakt, maar de achtergrondgegevens zijn door andere mensen aangeleverd; het zou dus wel zo sportief zijn om een bronvermelding te geven.

Misschien vind je wel net dié foto die je al zo lang zocht; kijk dan even op de auteursrechten-pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn.

In z'n korte bestaan is deze site al aardig gegroeid; als je wilt weten wat er zoal veranderd is, kijk dan eens op de Nieuwspagina.

De kracht van internet is, dat je via de ene bron van informatie vaak doorverwezen wordt naar een andere bron van informatie. Op de 'Links'-pagina vind je andere sites die met paddestoelen te maken hebben.

Let wel: deze site is nog lang niet af! Kom af-en-toe eens kijken en laat me weten wat je er van vindt.

Laatst bijgewerkt op 5 Oktober 2008